Natuurgeneeskundige behandelingen voet- en handreflex

 

Tijdens de eerste afspraak bepalen we samen aan de hand van je hulpvraag welke type behandeling(en) bij jou past. Hieronder een indruk, weet dat ik altijd maatwerk bied. Ik onderzoek samen met jou het patroon van de klacht, betrek alle mogelijke oorzaken of oorsprong van de klacht en beschouw de klacht als onderdeel van lichaam en geest. Dat betekent dat mijn massages en suggesties op fysiek-emotioneel en spiritueel niveau kunnen doorwerken. 

 

Ik durf te zeggen dat 1 behandeling al een duidelijk verschil maakt. Afhankelijk van de klacht is het aan te bevelen een behandelcyclus van 3-8 behandelingen te ondergaan. Het lichaam wordt aangezet tot zelfgenezing. Meestal is na de eerste behandeling al een verbetering te merken en meer bewustwording. Ook kan het zijn dat eerst de bij-klachten verminderen en de grote sprongen voor de hoofdklacht bereikt worden na de 3e behandeling. Het is altijd raadzaam om na het oplossen van de klacht dit nog met onderhoudsmassages te bestendigen.

 

Jouw investering

Een behandeling duurt een uur en een kwartier en jouw investering in jezelf is 75 euro.
Mijn behandelingen worden deels vergoed door zorgverzekeraars. Zie afbeeldingen hieronder. 

 

Balans massage Voetreflex met extra aandacht voor ontspanningspunten. Effectief bij allerlei (stress)klachten of gewoon ter ontspanning en een goede kennismakingsmassage!
Voetreflex therapie Massage op maat met (of zonder) drukpunten. Met behandelplan gericht op oorzaak of oorsprong van de klacht, holistisch bekeken. Ontspant én werkt helend.
Neuroreflex therapie Neuroreflexologie is een bijzondere techniek en behandelwijze die gericht is op het herstellen van de werking van het zenuwstelsel (via de voet). Doeltreffend bij (zenuw)pijnklachten van het bewegingsapparaat (nek, schouders, RSI, spit, hernia, klapvoet, whiplash etc), gordelroos, aangezichtspijn etc. Wordt gecombineerd met energetische grepen. Zie ook mijn blog hierover.
Hypno- voetreflex Naast mijn helende handen gebruik ik hierbij ook hypnose-technieken om je sneller in een diepe ontspanning te brengen, waardoor je contact kunt krijgen met je lichaam en innerlijke kern en zo nodig opdracht kunt geven aan je onderbewuste je te helpen blokkades op te lossen.
'Vier het leven' massage Een reis naar diepe ontspanning en verwondering met hypno-voetreflex
TDT- of Moxatherapie De Moxa/TDP-lamp kan ingezet worden tijdens een voetreflexbehandeling. De warmte van deze lamp is weldadig voor lichaam en geest en wordt als zeer prettig ervaren. Ook als afzonderlijke behandeling te boeken. Meer informatie zie button hieronder.
Metamorfose massage Lichte aanraking reflexzone wervelkolom op voeten, handen en hoofd met een diepe werking. Gericht op het herstellen van de verbinding van lichaam en geest. Super ontspannend en zet je weer in je kracht. Zie ook mijn blog hierover.
Lymfedrainage via de voet Zachte, ontspannende massage die ervoor zorgt dat het lymfestestel in het hele lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt overtollig vocht sneller afgevoerd en kan het lichaam ziektekiemen en afvalstoffen sneller afvoeren. Lymfedrainage kan goed toegepast worden bij vochtophopingen (oedeem), na operaties of bij vasculaire aandoeningen. Ook is lymfedrainage effectief bij een verminderde weerstand, verkoudheid, hoofdpijn, sinusitis (holte-ontstekingen).
Tenen lezen Met behulp van tenen lezen krijg je meer inzicht in je karakter en gedrag. Dit kan bevrijdend en leerzaam zijn en aanzet geven om dingen te veranderen.
Cranio Voetreflex Reflexologische Cranio-Sacraal behandeling werkt zeer specifiek op de relatie schedel en sacrum en het circuleren van de hersen- en ruggenmergvloeistoffen. Dit cranio-sacrale systeem werkt samen met andere fysiologische systemen (ademhaling, hart en bloedvaten, zenuwstelsel) en beïnvloedt zo iedere cel van het lichaam.
Voetreflex gericht op emoties Masssage waarbij gebruik gemaakt wordt van de accupressuurpunten die effect hebben op het balanceren van emoties. Na afloop krijg je zelfhulp-massagepunten mee.
Handreflex therapie Handen lenen zich ook heel goed om thuis mee aan de slag te gaan. Vaak geef ik 1 of 2 grepen mee die makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Een hele sessie met alleen de handen behandelen is ook een mogelijkheid.
Healy Resonance-scan Met de Healy kan ik een screening maken van je (bio-energetische) gezondheidstoestand. Het geeft op allerlei vlakken aan waar de grootste disbalans op dat moment speelt. Dit geeft extra aanwijzingen voor een effectieve voetreflexbehandeling of tips voor verdere aanpak tussen de behandelingen door. Eventueel kan ik het apparaatje ook de juiste frequenties naar je lichaam laten sturen tijdens de behandeling, zodat ook hiermee het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

Iemand blij maken met een cadeaubon voor voetreflextherapie? Deze is in de praktijk te koop.

 

Annulering kosteloos minimaal 24 uur voor aanvang.

 

Flex for flow is aangesloten bij de NVVT, de CAT Vergoedbaar, RBCZ en Stichting Complementaire Kwaliteitstherapeuten en voldoet daarmee aan de wet Wkkgz. 

 

In verband met de Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) moet er een behandelovereenkomst worden aangegaan. De tekst van deze overeenkomst is hieronder in te zien. Zo weet je van tevoren waarvoor je handtekening wordt gevraagd. Ook kun je hier inzien hoe ik met je privacy omga.

Behandelovereenkomst en info voetreflextherapie
PDF – 117,8 KB 1092 downloads
Uw privacy bij Flexforflow-
PDF – 63,1 KB 1032 downloads

 

50% korting met Keuzekaart Maximaal Gezond

 

Wil je kennis komen maken met mij en een ontspannende en therapeutische voetmassage ontvangen, dan is het interessant om een keuzekaart aan te schaffen via het gezondheidsnetwerk Maximaal Gezond. Je kunt dan eenmalig (in totaal 4 keer) bij verschillende -bij Maximaal Gezond aangesloten - therapeuten, proeverijen/ behandelingen boeken tegen 50% van het normale tarief.

Of wordt vrienden van Maximaal Gezond en je krijg eenmalig een extraatje bij de aangesloten therapeuten.

Meer informatie hierover komt op de website www.maximaal-gezond.nl