Zelfmassages en meer over voetconditie leren voor ontspanning en klachtenverlichting?

Ik laat je graag ontdekken hoe je zelf met doe-het-zelf-reflexologie oftewel zelfmassage van je voeten invloed kunt uitoefenen op vervelende klachten en dat 'altijd maar aan staan' gevoel. En hoe aandacht besteden aan het fundament van je lichaam - je voeten - je op allerlei manieren vooruit kan helpen in je leven. En dat dat simpel en op een speelse manier al kan!

 

Hoe?

Met de magie van reflexologie en voetconditie!

 

Ik deel (af en toe) waardevolle tips, lifehacks, inzichten en video's en als je je aanmeldt voor mijn inspiratiemail krijg je ze gratis, te beginnen met de video hieronder. Ook blijf je op de hoogte van mijn toekomstige activiteiten en (online en fysieke) workshops.

 

Meld je aan en mis niets!

 

Laat me weten wat jij graag wilt leren via Barbara@flexforflow.nl.

 

Gratis video tenenyoga

Last van klachten in je bewegingsapparaat, zoals nek- of knieklachten?  Weet dat de kracht en flexibiliteit van je fundament - je voeten - daar mogelijk een oorzaak van kan zijn. In deze korte workout op een vrolijk muziekje leer ik hoe je eenvoudig je voeten, enkels en tenen flexibel en sterk kan maken en tegelijk de reflexzones van je hoofd en nek masseert en de energiebanen in je lichaam activeert. 

 

Je ontvangt deze video gratis als je je inschrijft voor mijn inspiratiemail. Daarna kun je uiteraard je weer uitschrijven of je laat je verder verwonderen over de magische wereld van je voeten, reflexologie en voetconditie!

 

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt jou (de gebruiker) gebracht om je kennis over je lichaam te verschaffen en/of te verbreden. Deze informatie dient niet ter vervanging van medische zorg. Flex for flow aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijke klachten die zijn ontstaan door het in de praktijk toepassen van informatie (o.a. oefeningen) afkomstig van de website of via e-mails.