Ontvang gratis zelfmassage-video's: DIY-reflexologie

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het feit dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je klacht of gevoel via gerichte massage van reflexpunten op je handen en voeten. Heel fijn als je een alternatief zoekt voor medicijnen en zeker in deze tijd nu we meer op onszelf zijn aangewezen. Een massage bij een therapeut helpt om dingen te doorbreken en is effectiever omdat je het samen doet, maar je kunt ook heel veel zelf doen of je gezinsleden helpen! 

 

Do-it-yourself reflexologie: een weldaad voor lichaam en geest. Ik maak korte filmpjes met tips voor zelfmassage bij bepaalde klachten, met reflex- en acupressuurpunten. Deze kun je hieronder opvragen.

 

Leuk als je wilt delen wat het je brengt via Barbara@flexforflow.nl.  Alvast bedankt!

 

Voel je hoofdpijn opkomen? Besteedt dan eens aandacht aan je vingers en ervaar het rustgevende effect. Ook behulpzaam bij allerlei andere klachten van het hoofd. Vraag hieronder de Video (zelf)massage bij hoofdpijn via je vingers gratis op.

Bij verkoudheid, sinusitis en voorhoofdsholteontsteking kan het super helpend zijn je tenen op een bepaalde manier te (laten) masseren. In deze video geef ik een korte demonstratie. Vraag hieronder gratis op.

Uitleg waar de reflexzones van de nek- en schouders op de voeten zitten en hoe die te masseren. Vraag hieronder gratis op.

Last van klachten in je bewegingsapparaat, zoals nek- of knieklachten?  Weet dat de kracht en flexibiliteit van je fundament - je voeten - daar mogelijk een oorzaak van kan zijn. In deze korte workout op een vrolijk muziekje leer ik hoe je eenvoudig je voeten, enkels en tenen flexibel en sterk kan maken en tegelijk de reflexzones van je hoofd en nek masseert. Hiermee kan je ook (verdere) klachten voorkomen.

Vraag hieronder gratis op.
Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt jou (de gebruiker) gebracht om je kennis over je lichaam te verschaffen en/of te verbreden. Deze informatie dient niet ter vervanging van medische zorg. Flex for flow aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijke klachten die zijn ontstaan door het in de praktijk toepassen van informatie (o.a. oefeningen) afkomstig van de website of via e-mails.