Ontvang gratis zelfmassage-video's: DIY-reflexologie

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het feit dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je klacht of gevoel via gerichte massage van reflexpunten op je handen en voeten. Heel fijn als je een alternatief zoekt voor medicijnen en zeker in deze tijd nu we meer op onszelf zijn aangewezen. Een massage bij een therapeut helpt om dingen te doorbreken en is effectiever omdat je het samen doet, maar je kunt ook heel veel zelf doen of je gezinsleden helpen! 

 

Do-it-yourself reflexologie: een weldaad voor lichaam en geest. Ik maak korte filmpjes met tips voor zelfmassage bij bepaalde klachten, met reflex- en acupressuurpunten. Deze kun je hieronder opvragen.

 

Leuk als je wilt delen wat het je brengt via Barbara@flexforflow.nl.  Alvast bedankt!

 

Video (zelf)massage bij hoofdpijn via je vingers. Vraag hieronder gratis op.

Video met uitleg en demonstratie (Zelf)massage bij verkoudheid, sinusitis en voorhoofdsholteontsteking. Vraag hieronder gratis op.

Uitleg waar de reflexzones van de nek- en schouders op de voeten zitten en hoe die te masseren. Vraag hieronder gratis op.

Wil je je voeten, enkels en tenen flexibel en sterk maken en tegelijk de reflexzones van je hoofd en nek masseren? In deze korte video inspireer ik je TOEGA ofwel tegenyoga te gaan doen met een workout op een vrolijk muziekje.

Vraag hieronder gratis op.
Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt jou (de gebruiker) gebracht om je kennis over je lichaam te verschaffen en/of te verbreden. Deze informatie dient niet ter vervanging van medische zorg. Flex for flow aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijke klachten die zijn ontstaan door het in de praktijk toepassen van informatie (o.a. oefeningen) afkomstig van de website of via e-mails.