Wat is neuroreflexologie

Neuroreflexologie (NR) ook wel genoemd neuro-reflexzonetherapie werkt rechtstreeks door op het centraal zenuwstelsel, waardoor acute pijnen en aanhoudende (chronische) pijnen verlicht kunnen worden. Het is een bijzondere en effectieve techniek en behandelwijze ontstaan vanuit de klassieke voetreflexologie die zich richt op 1 focuspunt. Het focuspunt is de meest gevoelige plek op de reflexzone die correspondeert met de klacht. Het is als het ware een “laserstraalbehandeling".

Lees meer »

Hooikoorts: knijp in je oren

Niezen, jeukende ogen, loopneus, kriebel in de keel, het hooikoortsseizoen is niet voor iedereen een fijne tijd. Hoe kun je dit prachtige seizoen waarin alles in bloei staat toch goed doorkomen?

Lees meer »

Kom dichter bij jezelf- metamorfosemassage

De winter is het seizoen dat ons ondersteunt om tijd te nemen om naar de diepten van ons onderbewuste te gaan en contact te maken met onze innerlijke kern. Om weer vertrouwen op te bouwen, te accepteren wat er is en overbodigheden los te laten en op te ruimen. Zo maak je de weg vrij voor een frisse nieuwe lente. Een metamorfosemassage kan hierbij helpen. Metamorfose staat voor transformatie.

Lees meer »